Transformeer je website of een maak vandaag een nieuwe!.

Laat ons vandaag jouw website ontwerpen, want morgen is nooit een optie. Speelde je ooit eens met het idee een nieuwe website te creëren toen je wakker werd maar had je het gevoel dat het je niet zou lukken omdat je niet beschikt over de juiste instrumenten of gewoonweg niet de juiste persoon bent? ClickSite heeft een jong, dynamisch en energiek team in Amsterdam dat klaar staat om te voldoen aan al je verwachtingen en behoeftes. Ze staan klaar om met plezier nieuwe gemotiveerde klanten te ontmoeten en te helpen met hun kleine of grote dromen. Website Laten Maken – Alle medewerkers streven naar het maken van een website waarop mensen kunnen rekenen, maar ook bouwen, zonder dat ze zich zorgen moeten maken over de toekomst. Ze zijn allemaal gespecialiseerd op verschillende gebieden en kunnen dus met alle soorten bedrijven en mensen overweg.

 

Wanneer je een website maakt moet je de volgende stappen volgen:

  1. Vind een domeinnaam

Wanneer je beslist een website aan te maken moet je eerst een domeinnaam uitkiezen. Je domeinnaam moet beschrijven waarover je website gaat. Als je een naam aanmaakt moet je een start-up registratiebedrag betalen. Om zeker te zijn over je domeinnaam lees je best nog eens de tips & voorschriften na.

  1. Kies een webhost en meld je aan

De volgende stap is het kiezen van een webhost. Dit is een bedrijf dat webruimte aanbiedt en dus méér dan 1 computer verbonden heeft aan het internet. Via dit bedrijf zullen mensen je website op het internet kunnen bezoeken. Voordat je een webhost kiest bepaal je best eerst je budget. Wanneer je beslist hebt moet je je enkel en alleen maar aanmelden op hun website.

  1. Pas je website aan

Wanneer je over een domeinnaam en webhost beschikt moet je jouw website ontwerpen en aanpassen. Als je hierbij assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om ClickSite te contacteren.

  1. Maak je website bekend

Laat ons een website ontwerpen die snel bekend wordt op het net. Hoe doe je dit? Wel, indien je reeds over een kwalitatieve website beschikt moet je deze enkel nog registeren bij zoekmachines zoals Google en Bing via hun submissiepagina. Je kan ook een Facebook- en Twitterpagina om zo een groter publiek te bereiken.

Wanneer je al deze stappen gevolgd hebt wordt je website in geen tijd bekend! Als je toch wat problemen ondervindt huur je best een professioneel agentschap in. ClickSite is niet alleen de ideale partner om samen een website te creëren, maar ook om uw oude website te moderniseren en op te lappen.

Contacteer ons om samen een geweldige website te maken! http://www.site-clicks.nl/website-laten-maken/