Do’s & don’ts wanneer je opzoek bent naar de ideale bruidsjurk

Wanneer je verloofd bent en je je grote dag voorbereidt moet je een aantal zaken overwegen. Echter is er waarschijnlijk niets belangrijker dan de jurk voor de toekomstige bruid. Als je stress ervaart, dan houd je best rekening met de volgende richtlijnen. Deze tips helpen je te weten te komen of een jurk al dan niet geschikt voor je is. trouwjurk

 

Do’s

 

  • Wanneer je op zoek bent naar de ideale bruidsjurk moet je je keuzes verfijnen op basis van het type silhouet. De vele opties kunnen overweldigend zijn, vooral als je verleid wordt door alle kleine details van het kantwerk en de kralen. Echter is de belangrijkste factor steeds het silhouet. Om specifiek te zijn: zoek naar de silhouet die het best met je figuur overeenkomt. Wordt niet meegesleurd door de laatste trends, maar wees verstandig.

 

  • Probeer zoveel jurken aan als je kan. Dit is belangrijk omdat sommige jurken je niet zo goed staan als op de paspop of kapstok. Beslis niet impulsief of in een handomdraai, en keur geen enkele jurk af voor je ze eens hebt aangedaan.

 

Don’ts

 

  • Wacht niet te lang om naar de winkel te gaan. Je maakt best ’s ochtends een afspraak om de grote drukte te vermijden en ervoor te zorgen dat je de volledige aandacht & ondersteuning van de winkelbediende krijgt.

 

  • De details aan de bovenkant van de jurk zijn het belangrijkst. Heel wat vrouwen hebben de neiging om zich te focussen op de staart van de jurk. Echter moet je meer aandacht schenken aan de halslijn en de andere details aan de top van je jurk omdat deze het meeste opvallen. Bovendien zijn dit de details die het vaakst voorkomen op je huwelijksfoto’s. Kies een halslijn die flatterend is voor je figuur.

 

  • Baseer je aankoop niet op de laatste trends. De beste jurk die je kunt dragen op je bruiloft is één met een tijdloos ontwerp. Kijk maar eens naar de trouwfoto’s van je ouders! Laat de nieuwste trends je keuze niet beïnvloeden. Kies een jurk die overeenkomt met je figuur en je persoonlijke stijl.

 

  • Breng niet iedereen mee naar de winkel. Wanneer er te veel mensen reageren op je jurk (zoals vrienden, familieleden en andere vrouwelijke kennissen) zal je oordeel beïnvloed worden. Uiteindelijk moet je zelf kiezen welke jurk je op je bruiloft wilt dragen. Je kan twee of drie familieleden of vrienden met je meebrengen – zodat je een objectief oordeel kan vellen. Echter raak je snel in de war wanneer er te veel mensen aanwezig zijn en hun mening met je delen.

 

  • Krijg geen zenuwinzinking wanneer je geen jurk kan vinden die past. Dit is normaal – je kan steeds een jurk laten aanpassen aan je figuur en vorm. Je moet niet onmiddellijk een jurk afwijzen als deze niet onmiddellijk perfect past.

 

Gaat u binnenkort trouwen? Surf dan snel naar http://www.anastasi.nl/trouwjurk.html en verken het brede gamma aan trouwjurken en stijlen. Uw droomhuwelijk begint bij één van hun prachtige ontwerpen.